Stats

Anda pengunjung ke:

free counters

eXTReMe Tracker

Share

Bookmark and Share

Wirausaha Kontak Jodoh Pasang Iklan Rumah Mobil Bekas

Donasi anda untuk jatipuro.net

Jatipuro Google Maps


View JATIPURO.NET in a larger map

Wulan Besar ing Sasi Besar

Wulan Dzulhijjah Perbawane wong Jawa kaprah panganggep Sasi Besar kapara dadi sasi kang apik lan becik dewe. Jalaran saka iku saben sasi Besar uga ngepasi dina riyaya qurban Zulhijjah, akeh wong duwe hajat salaki rabi, yasa omah, sunatan sing digelar kanthi gede-gedean, dadi ura nggumun yen ndalan-ndalan akeh janur melengkung Jroning sedino bisa nompo undangan/ulem […]